A është

çfarë po kërkoni?

Pavarësisht nëse keni nevojë për një uebfaqe të re, fushatë marketing, marketing me përmbajtje, strategji SEO ose marketing përmes postës elektronike të krijuar për biznesin tuaj, çelësi për ta bërë një sukses të projektit fillon me një përmbledhje krijuese të menduar mirë.

Zbulo më shumë Na kontaktoni
Hero IMG
Rreth Nesh

Ne jemi Tretix, një kompani
digjitale ne zhvillimin e
Uebfaqeve dhe Marketingut

Ne jemi një kompani krijuese e specializuar në marketing dixhital dhe krijimin e uebfaqes në internet, e trajtuar me kujdes në ndërveprimin e përdoruesit dhe përvojën e përdoruesit.

Lexo më shumë

Ne jemi të
Mrekullueshëm

Jetë të gjatë grupit të mrekullushëm, në të cilin mund të jeni pjesë edhe ju!

Web Development

Zhvillim i Uebit

Uebsajti paraqet kompaninë në mënyrë të përsosur dhe ofron informacion të saktë dhe të lehtë për t’u lundruar për përdoruesit që shfletojnë faqen tuaj të internetit.

Social Media Marketing

Marketing në Rrjete Sociale

Kjo praktikë promovon kompaninë tuaj në rrjetet sociale për të arritur më shumë njerëz, dhe për të tërhequr klientë të mundshëm.

Content Marketing

Marketing i Përmbajtjeve

Ky term nënkupton krijimin dhe promovimin e pasurive të përmbajtjes me qëllim përhapjen e emrit të kompanisë dhe arritjen e më shumë klientëve.

SEO

SEO

SEO ndihmon për të siguruar që një uebfaqe të jetë e arritshëme për një motor kërkimi dhe përmirëson shanset që faqja të gjendet dhe renditet më lartë nga motori i kërkimit.

Email Marketing

Marketing përmes Email

Marketingu me email përdoret për të kultivuar marrëdhënie me klientët e mundshëm, për të mbajtur klientët aktualë të informuar, duke ofruar zbritje për të inkurajuar besnikërinë e klientit.

Marketing Automation

Automatizim i Marketingut

Automatizimi i marketingut është teknologji që administron automatikisht proceset e marketingut dhe fushatat multifunksionale, përmes kanaleve të shumta.

Klientat tanë

Klientet e mrekullueshëm më të cilët kemi punuar së bashku

Hebeprofi

Hebeprofi

Zhvillim i uebit

Farb Gips

Farb & Gips

Zhvillim i uebit

Moka Group

Moka Group

Brendim